workshop food fotografie en styling

jepp foodfotografie

Voordat het bruidsseizoen losbarst heb ik mezelf verwend met een leuke workshop foodfotografie en foodstyling. Ik kan me altijd vergapen aan al die mooie foto's in de Delicious en Foodies. Jaaa.... ik wil dit ook doen. Iets wat altijd van pas komt: "kijken" - "stylen" - " belichten" - GO!

Het was een hele inspirerende dag en ook de locatie was geweldig: GreenDelicous in Voorschoten 

Naast veel tips en tricks werden we verwend met een overheerlijke lunch met heerlijke groene en gezonde en op en top verse producten. Deze MUHAMMARA tapenade bleef maar in mijn hoofd hangen..zó lekker. Ik heb geprobeerd om deze mezze na te maken en natuurlijk meteen de camera erbij gepakt. Tenslotte moet je het geleerde in de praktijk brengen.

Ik denk dat ik nog eens terug ga want het smaakt naar meer!

info@jepp.nl      046 - 8504050       06 - 52326942


Jepp is lid van DuPho. Dupho is de beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland. 

Ilse Leijtens | Oevereind 50 | 6116BA | Roosteren | K.v.K. 14101228 |

Fotograaf Limburg | lifestyle fotografie | bruidsfotografie limburg | zwangerschapsfotografie | newborn fotografie | zakelijke fotografie | loveshoots | portretfotografie | familieportretten | bruidsfotograaf limburg | foodfotografie | bedrijfsreportages | fotoshoot van je baby | bruidsfotografie Maastricht | trouwreportages in de Ardennen | trouwfotografie | fotograaf Maastricht | trouwreportages Maastricht | spontane bruidsfotografie |