Laura en Mark:

Ilse is een fotografe die werkt vanuit haar hart met veel liefde voor haar beroep. Ze is vakkundig en professioneel, maar bovenal iemand waarbij je je meteen prettig voelt. Dit alles straalt ze uit in haar fotoreportages. Met veel passie en gedrevenheid heeft ze onze trouwdag tot in alle details vastgelegd. De foto's zijn een voor een prachtig! Ilse heeft oog voor detail en is als geen ander in staat emoties vast te leggen in de foto. Ilse is een fotograaf die er alles aan doet om er voor te zorgen dat je trouwdag een dag wordt om nooit meer te vergeten! Niet alleen op de dag zelf, maar ook in de voorbereiding, denkt Ilse graag mee om alle puntjes op de i te zetten. Een betere fotograaf hadden wij ons niet kunnen wensen! Voor ons is Ilse dan ook een top fotograaf met het hart op de juiste plaats!Andrea en Niels:

We zijn nog steeds helemaal blij dat we Ilse als fotograaf hebben gekozen. We kijken terug op een hele leuke, gezellige, ontspannen tijd samen foto’s maken en de leuke gesprekken die we gehad hebben om alles heen. Met de fotoshoots hebben we gemerkt dat Ilse een hele persoonlijke fotograaf is die lekker spontane, ontspannen foto’s maakt en in dit alles een hele goede coach is om een hele mooie rapportage te krijgen. Tijdens de preweddingshoot hebben we hier al lekker aan kunnen wennen, zodat we op de dag zelf voor ons idee gewoon verder gingen waar we gebleven waren. Daarbij was de shoot op de bruiloft een hele leuke, relaxte tijd wat niet verkeerd is op zo’n drukke dag. Het was gewoon genieten. Wat me verder in het begin gelijk al aansprak bij foto’s van Ilse was dat ze zo’n goede weergave van de dag geven. Met onze eigen foto’s hebben we dat nu ook. Elke keer als we de foto’s en het filmpje terug zien, hebben we het idee: ‘Ja! Helemaal zoals het was.’ En het is gewoon super fijn als een fotograaf ervoor kan zorgen dat je, je grote dag zo blijft herinneren.Laurence en Ronald:

Hallo Ilse,

Gisteren met traantjes in de ogen gekeken naar de foto’s en de DVD-reportage. Wat ontzettend mooi. Het was voor het eerst dat we (op wat schemerige fotos van familie en vrienden na) ook beeld zagen van de ceremonie en de spanning vooraf. Je hebt echt precies de sfeer te pakken die we wilden met de reportage. En de combinatie met foto’s en korte filmpjes werkt zo goed. Dankjewel!


Wouter en Marlous:

We zijn ontzettend blij dat we voor Ilse gekozen hebben om onze bruiloft vast te leggen.
Bij onze eerste ontmoeting kregen we veel tips en hebben we een goed beeld gekregen van haar manier van werken. Vanaf dat moment hadden we er alle vertrouwen in.
En het resultaat is geweldig. De DVD is een erg leuke manier om terug te kijken op onze dag. De kleine stukjes film en onze muziek naast de mooie foto's geven een mooi overzicht van hoe de dag er uitzag.
We zijn getrouwd in december, de zon liet zich niet zien. Maar op de foto's is dit niet terug te zien. Een stralend bruidspaar met hele mooie achtergronden.
Ilse was de gehele dag aanwezig, heeft alles op de foto gezet, maar was toch op de achtergrond. Het fotoalbum is helemaal naar onze smaak. Een heel mooi overzicht van de dag, met veel oog voor details.
Daarnaast heeft ze een kleine fotoshoot gedaan met onze dochter. Toen zij zeven dagen oud was heeft Ilse haar in allerlei poses vastgelegd. Ook dit resultaat is schitterend. Puur in eenvoud.

 

Reint en Stephanie

1 ervaring

10 op 10 maart 2013

Jepp (Ilse) is echt een aanrader! Na een kennismaking was voor ons direct duidelijk dat Ilse onze dag zou fotograferen. Wij waren heel erg tevreden over de stijl van de foto's (een perfecte combinatie van ongedwongen tot mooie posities). Daarnaast is Ilse ook een aangenaam persoon om op deze belangrijke dag een hele dag om je heen te hebben! 

Wat ook leuk is, Jepp biedt aan om een pre-wedding fotoshoot te doen, zo wen je al een beetje aan het fotograferen en heb je ook mooie foto's in normale kleren. 

Het eindresultaat op DVD is heel mooi, echt een kadootje!

 

 

Rob en Ursula

1 ervaring

10 op 8 maart 2013

Wij waren op zoek naar een fotograaf met de juiste stijl en waarbij wij ons prettig zouden voelen. Nadat we kennis hadden gemaakt met Ilse (Jepp) was het voor ons meteen duidelijk dat zij de juiste persoon was. Wij waren meteen enthousiast over haar aanpak. Ook maakte ze de foto’s precies zoals we wilden (ze houdt ontzettend veel rekening met je eigen wensen, dit is erg prettig).

Op onze bruiloft heeft ze prachtige foto’s gemaakt! Zowel tijdens de kerkdienst als de rest van de dag merk je vaak niet dat ze aanwezig is. Achteraf zie je dan dat ze ontzettend veel mooie en verrassende foto’s heeft gemaakt. Het eindresultaat was prachtig; de presentatie van de foto’s op DVD met eigen gekozen muziek erbij! 

Ook vonden we het erg leuk dat Saskia (haar collega) met de videocamera een aantal opnames heeft gemaakt. Dat maakt de DVD presentatie nog specialer! We zijn er zeer tevreden over. Ook onze familieleden en kennissen vonden deze dvd presentatie prachtig om te zien. 

Ilse is een fotograaf die alles tot in de puntjes toe goed geregeld heeft. Ze levert mooie kwaliteit af. Wij raden haar zeer zeker aan bij andere bruidsparen. 

 

 

Maikel & Debby

1 ervaring

10 op 4 maart 2013

Wij waren op zoek naar een fotograaf die spontane, niet geposeerde, foto’s maakt. Ilse's stijl sluit hier perfect bij aan. Om alvast aan elkaar te wennen hebben we een pré wedding shoot gedaan. Dit leverde ons, naast een gezellige middag, een hele mooie reportage op.

Ook de dag zelf was perfect; Ilse was er wel, maar niet dominant aanwezig bij de officiële gedeeltes. Bij de bruidsreportage hadden we 2 bruidsmeisjes, zij werden er goed bij betrokken en voelden zich heel speciaal. Het eindresultaat was prachtig; een hele mooie DVD met onze eigen muziek. We hadden de reportage van onze ouders cadeau gekregen en ook zij waren meer dan tevreden! Naast mooie foto’s heeft Ilse ook veel extra’s voor ons gedaan: meedenken over bv. een trouwauto, een ouderboekje maken, tips geven over waar af te drukken, etc. Alles bij elkaar een dikke 10 waard!

 

 

ovide en natascha

1 ervaring

10 op 3 maart 2013

Ilse heeft onze dag gefotografeerd, precies zoals we wilden, geen al te geposeerde foto's, maar toch al die momenten die voor ons zo belangrijk zijn op een schitterende manier. De hele dag was ze er, zonder dat we haar eigenlijk opmerkten hetgeen voor veel verrassende foto's zorgt. De kinderen waren meteen weg van haar wat ook weer voor vertederende foto's zorgde. De presentatie van de foto's en het kijken naar de DVD brachten wat traantjes teweeg, zo mooooi. Ilse is TOP en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Jepp is goud waard!!!

 

 

Roy & Yvonne

1 ervaring

10 op 1 maart 2013

Op zoek naar een fotograaf waarmee je een klik hebt en een stijl heeft die bij je past, een hele klus dachten we...

Wij zagen foto's in het kookboek 'Rooyse ladies' en waren verkocht. We hebben toen Jepp/Ilse (fotograaf van deze prachtige foto's) benaderd en snel genoeg kennis gemaakt. Er was meteen een klik en waren nog steeds razend enthousiast! En nog steeds! 

Een pre-wedding fotoshoot volgde met een prachtig resultaat.

De dagen met de bruiloft waren eveneens geslaagd. Ilse is een prettig persoon en maakt prachtige, speciale (niet standaard) foto's zonder dat je het zelf in de gaten hebt! Kortom; Jepp is zeker een aanrader!

 

 

Jacqueline & Stan

1 ervaring

10 op 1 maart 2013

Nadat we de foto's van verschillende fotografen op internet hadden vergeleken, ging onze voorkeur uit naar Jepp. Na een gezellig intakegesprek was het Ilse duidelijk wat onze wensen waren. 

Op DE dag zelf was Ilse ruim op tijd aanwezig met collega Saskia (zij zou op ons verzoek met onze videocamera opnames maken). Ilse is 7 uur bij ons gebleven en heeft alle voor ons belangrijke momenten perfect op foto vastgelegd. Snel na het huwelijk hebben we vast een paar foto's gekregen en daarna binnen de afgesproken termijn viel de post op de deurmat. Meer dan we ons hadden voorgesteld. Een DVD presentatie met een selectie van foto's en videofragmentjes met 'onze muziek' erbij gemixed. Op de tweede DVD alle foto's. Kwaliteit is werkelijk TOP. 

 

Ilse (en Saskia), bedankt!

 

 

Collin en Kim

1 ervaring

10 op 28 februari 2013

We zochten naar iemand die professionele spontane foto's kon maken en Ilse voelde dit ontzettend goed aan. Dankzij de originele standpunten en uitsneden van de foto's kreeg ze precies het beeld wat we voor ogen hadden. Ook het "intake" gesprek was erg professioneel en zowel voor ons als voor haar een goede voorbereiding op de dag. Hierdoor hadden we weer een zorg minder en het volste vertrouwen in de kwaliteit. Op de dag zelf merk je bijna niet dat ze er is en voel je je heel ontspannen tijdens het maken van de foto's. We hebben van iedereen complimenten gekregen over de kwaliteit en originaliteit van de foto's en waren zelf ontzettend gelukkig met het eindresultaat.

 

 

Christel en Joost

1 ervaring

10 op 24 februari 2013

Wij zijn heel erg blij dat we Jepp/Ilse Leijtens hebben gekozen als fotograaf op onze bruiloft. Het belangrijkste is natuurlijk dat de foto's prachtig zijn geworden (en op een superleuke manier aangeleverd) echt iets aparts en heel vrolijk en stijlvol. 

Verder is Ilse een erg leuk persoon om mee te werken. Ze stelt je meteen op je gemak en gaat meteen aan de slag om alles van je trouwdag op een originele manier vast te leggen. Doordat ze je zo op je gemak laat voelen zijn de foto’s ontspannen en spontaan. Als je niet alleen de mooiste foto’s wil, maar ook een leuke, spontane fotograaf die alles tot in de puntjes regelt tegen een prima prijs-kwaliteitsverhouding, kies dan voor Jepp!

 

 

Janine de Blois

1 ervaring

10 op 23 februari 2013

Wij zijn via internet terecht gekomen bij Ilse / Jepp Fotografie. De website sprak ons meteen aan, en de foto's die op de website getoond werden waren ook onze smaak. We hebben per email contact opgenomen met Ilse, en kregen direct een vriendelijke mail terug met de gevraagde informatie. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt, waarbij Ilse erg flexibel was. De afspraak verliep erg goed. Ilse had veel verschillende materialen bij zich, en kon zo een goed beeld laten zien van haar manier van fotograferen. We voelden ons direct op ons gemak bij haar. Ze begreep onze wensen goed. We hadden ook de mogelijkheid om een pre-wedding shoot te doen, hetgeen ons erg goed bevallen is. We hebben zo voor de bruiloft al de kans gekregen om te wennen aan het gefotografeerd worden, en aan de manier van fotograferen van Ilse. Op de trouwdag zelf was het daarom wat minder 'vreemd' om zo gefotografeerd te worden. De fotoshoots (zowel pre-wedding als op de bruiloft) waren erg ongedwongen, en we hebben veel gelachen. Op de trouwdag zelf was het heerlijk om Ilse erbij te hebben, ze is bijna onzichtbaar als ze de foto's maakt.

De foto's zelf zijn prachtig geworden, en vormen een heel mooi beeld van onze trouwdag. Wij kijken er met veel plezier naar. We hebben de foto's allemaal digitaal ontvangen en ook nog een dvd-presentatie van een aantal foto's, met tussendoor kleine fragmentjes gefilmde beelden. Super leuk!

Uiteindelijk hebben wij ook gekozen om een fotoalbum via Ilse te laten maken. Ook dit is ons heel goed bevallen. Ilse neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, en het fotoalbum is precies geworden zoals wij het in gedachten hadden.

Wij hebben hele goede ervaringen met Ilse van Jepp Fotografie, en zouden haar zeker aanraden aan andere bruidsparen.

 

 

Jonathan & Lonneke

1 ervaring

10 op 23 februari 2013

Wij vinden het echt de moeite waard om Jepp aan te bevelen. Het is echt een leuke, spontane vrouw en dit merk je echt aan haar foto's.

Ze heeft originele en leuke ideeën en dat levert erg spontane beelden op! Ze weet precies de sfeer van de dag vast te leggen op haar foto's! 

Wat zeker ook een pluspunt is, is de presentatie op dvd die je na je bruiloft krijgt! Deze zorgde ervoor dat wij allebei weer de kriebels kregen, precies als op onze trouwdag! En nog steeds trouwens als we hem bekijken...

Zó mooi om op die manier een overzicht van de dag te hebben, en ook heel geschikt om te laten zien aan vrienden en familie in plaats van een fotoboek. (al hebben we die ook laten maken)

Als we de dag opnieuw zouden doen zouden we haar zeker weer kiezen!

Jepp is lid van DuPho. Dupho is de beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland. 

info@jepp.nl   046 - 8504050       06 - 52326942

fotograaf trouwen

Ilse Leijtens | Oevereind 50 | 6116BA | Roosteren | K.v.K. 14101228 |

Fotograaf Limburg | lifestyle fotografie | bruidsfotografie limburg | zwangerschapsfotografie | newborn fotografie | zakelijke fotografie | loveshoots | portretfotografie | familieportretten | bruidsfotograaf limburg | foodfotografie | bedrijfsreportages | zakelijk portret fotoshoot van je baby | bruidsfotografie Maastricht | trouwreportages in de Ardennen | trouwfotografie | fotograaf Maastricht | trouwreportages Maastricht | spontane bruidsfotografie | zakelijke profielfoto