Wordt het WIFI of  SALAMI  ?                  Fotograaf Limburg

Helemaal  PUUR

Vorige week mocht ik in Italie een bruiloft fotograferen. Wat een voorrecht hoor ik je al zeggen. En dat was het ook. Iedereen die in Italie is geweest moet vast en zeker terug denken aan het heerlijke eten wat zo helemaal basic en puur natuur is.

Tussen alle feestelijkheden door hadden we ook tijd om naar de boerderij te gaan waar al ons "eten"  in levende lijve te zien en te aaien was.

 

LUGUBER ?

Een beetje luguber hoor... wetende dat al die lieverds ( oke ze zien niet erg knap maar zijn wel lief) voor de gasten van ons resort moeten sterven. Ik had ook het gevoel dat, als ik er eenmaal was geweest, ik geen hap meer door mijn keel zou krijgen...Maar goed, niet gaan was voor mij ook geen optie. Tenslotte was ik gedurende deze dagen de fotograaf en moest ik ook deze dingen vast leggen.

HEEFT ER IEMAND EEN INLOGCODE..

Eenmaal tussen de dieren kon ik me toch heerlijk uitleven met mijn camera. Het bezoek aan de boerderij. ver van de bewoonde hectische wereld,  gaven mij het gevoel van rust en ik besefte dat er ook een wereld is zonder WIFI, telefoon en computer.

Hoe is een leven zonder dit alles? Lekker op je laarzen en spijkerbroek rondlopen en de wereld de wereld laten.... en even geen inlogcode nodig hebben...

Dit gevoel moet iedereen herkennen die in de binnenlanden van Italie is geweest.

KILOKNALLERS

Hier geen kilo-knallers maar wel respect voor ieder stukje overheerlijke salami of ham wat op je bordje verschijnt. Bij ieder hapje proef je de beleving van rust en het heerlijk relaxed in de modder liggen en wroeten. Een beleving zonder internetverbinding en Facebook.

En ineens was ik dan ook over die drempel heen.... Thuis eet je ham, worst, bief zonder er altijd heel bewust bij na te denken ( want ik ben nu eenmaal geen vegetarier) Nou ja... ik denk er wel over na maar als er geen scharrelvlees voor handen is pak ik toch maar weer een kippetje van de Bonus ( en dus waarschijnlijk toch die kilo knaller..)

Maar als je als dier hebt kunnen genieten van het Italiaanse platteland en voor een goed doel moet sterven (je wil er voor teken om zo onbezorgd te leven en een waardige dood te sterven) dan moet je ook met respect behandeld (lees : gegeten) worden.

Meer meer meer...

Met dat idee in mijn achterhoofd wilde ik toch nog nagenieten en bestelde ik bij mijn vertrek een heerlijke salami en kaas van de eigen boerderij en werd ik door het bruidspaar ook nog eens verwend met 2 flessen overheerlijk olijfolie....yesssss de echte die smaakt naar meer meer meer...

Omdat dit alles niet mee kon in het vliegtuig kwam alles per post en kon ik gisteren alles in ontvangst nemen.COMPUTER UIT

Vandaag besloot ik dus om mezelf te verwennen met een heerlijke lunch van pure verwennerij en met het respect voor de natuur en de varkentjes ( nogmaals ze zijn niet knap maar ze hebben andere kwaliteiten). Alles met liefde klaar gemaakt en even de "Italiaanse tijd" genomen om te genieten van puur en basic...zonder wifi....computer uit. Zoals het leven op het platte land in Italie is.

VERTROETELEN

Goudeerlijke salami en olie....het was genieten. De salami is nog niet op dus ik besef dat ik nog een paar keer dit heerlijke eten ( en mijn maag) vol waardigheid moet vertroetelen.

In olie gedipt op zijn best....

Zucht... en toch blijft het moeilijk....als ik die lieverd hieronder zie ( maar wel lekker)

Ik ga dus toch maar voor WIFI en SALAMI...

De leuke placemat is van Dimsta en Gabriel

Op de hoogte blijven van JEPP's acties en blogberichten en andere leuke weetjes...

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

JEPP verzorgt lifestyle fotografie in Nederland Limburg.

zwangerschapsfotografie newborn fotografie lifestyle, evenementen, congressen, love shoots,

Jepp is lid van DuPho. Dupho is de beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland. 

info@jepp.nl   046 - 8504050       06 - 52326942

fotograaf trouwen

Ilse Leijtens | Oevereind 50 | 6116BA | Roosteren | K.v.K. 14101228 |

Fotograaf Limburg | lifestyle fotografie | bruidsfotografie limburg | zwangerschapsfotografie | newborn fotografie | zakelijke fotografie | loveshoots | portretfotografie | familieportretten | bruidsfotograaf limburg | foodfotografie | bedrijfsreportages | zakelijk portret fotoshoot van je baby | bruidsfotografie Maastricht | trouwreportages in de Ardennen | trouwfotografie | fotograaf Maastricht | trouwreportages Maastricht | spontane bruidsfotografie | zakelijke profielfoto