Yoooo HOME MADE Pestooo

fotograaf limburg food en styling
© jepp fotografie

21 maart .....Lente besef ik me opeens! En of de zon nu wel of niet schijnt ineens stroomt het lentegevoel door me heen en komt het gevoel van frisse salades, groene kruiden en "home made" in mij naar boven!

Die mozzarella bolletjes in de koelkast liggen te roepen om home made pesto..... En mijn camera kruipt bijna vanzelf uit mijn tas om dit leuke tafereeltje te fotograferen...

fotograaf limburg food en styling
© jepp fotografie

Ik maak die pesto altijd net een tikkeltje anders... Pesto a la Jepp zullen we het maar noemen. Ik kwam ook nog heel leuke kleine knoflook bolletjes tegen.Heel fijn. Als je deze van zijn velletje ontdoet is het een grote teen.

Even nadenken... heb ik morgen een belangrijke afspraak? Ik doe gewoon dat hele bolletje er in....hmmm

fotograaf limburg food en styling
© jepp fotografie

En zeg nou eerlijk ..... dit ziet er toch op en top vers uit ! De lentekriebels komen echt wel een beetje in mij naar boven.

fotograaf limburg food en styling
© jepp fotografie

Ik maak natuurlijk altijd wat meer. Deze pesto kan je echt wel een weekje bewaren in de koelkast. Maar ja .... of die het einde van de week haalt weet ik niet :)

fotograaf limburg food en styling
© jepp fotografie

Hier word ik dus echt gelukkig van... stokbrood, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en yooooo home made pestooo

Het is de klassieke Salade Caprese maar dan in een ander jasje.

Ik probeer altijd een beetje te variëren met de ingrediënten van de pesto maar deze was wel heel erg lekker.

Voor de liefhebbers zet ik het recept in de eerst volgende nieuwsbrief. Wil jij ook die lentekriebels voelen en deze pesto maken lees het dan in de Jepp lifestyle nieuwsbrief. Had jij je daarvoor al ingeschreven?

 

fotograaf limburg food en styling
© jepp fotografie

Natuurlijk mag je dit bericht delen.

fotograaf limburg, fotograaf sittard-geleen, lifestyle fotograaf, bruidsfotograaf limburg, zwangerschaps fotografie, food fotografie, zakelijke fotografie limburg,

info@jepp.nl      046 - 8504050       06 - 52326942


Jepp is lid van DuPho. Dupho is de beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland. 

Ilse Leijtens | Oevereind 50 | 6116BA | Roosteren | K.v.K. 14101228 |

Fotograaf Limburg | lifestyle fotografie | bruidsfotografie limburg | zwangerschapsfotografie | newborn fotografie | zakelijke fotografie | loveshoots | portretfotografie | familieportretten | bruidsfotograaf limburg | foodfotografie | bedrijfsreportages | fotoshoot van je baby | bruidsfotografie Maastricht | trouwreportages in de Ardennen | trouwfotografie | fotograaf Maastricht | trouwreportages Maastricht | spontane bruidsfotografie |